WordCamp Sofia 2015 – 24 и 25 Октомври в кино Арена Младост

Тази година WordCamp Sofia ще се проведе на 24 и 25 октомври в Кино Арена Младост – София.

По традиция WordCamp конференциите събират ентусиасти от цялата страна. Те са неформални събития, на които професионалисти от цял свят споделят знания и опит при работата си с платформата WordPress.

За всички, които се занимават професионално с изграждане на уеб сайтове или пък търсят WordPress професионалисти, Уордкемп София е перфектното място. Като участник в събитието имате възможност да се срещнете с едни от най-добрите специалисти в областта, да получите съвети за бизнеса си и да създадете ценни контакти, които да помогнат за развитието на проектите ви.

На 24-ти октомври ще в кино Арена ще се проведе конференцията в познатия формат с 2 трака. А на 25-ти октомври ще се състои така наречения Contributor Day.

Повече информация и билети може да намерите на официалния сайт на WordCamp Bulgaria.

DESIGNDAY 2010

Здравейте,

Заповядайте на втория семинар DESIGNDAY, организиран от Списание .net

Визия, потребителско преживяване и технологични платформи – тази година програмата на семинара е по-тясно специализирана за уеб професионалисти и дискусиите са построени върху най-ключовите аспекти на уеб дизайна.

Регистрирайте се сега с 25% отстъпка на ранната регистрация при цена само 165.00 лв.* (без ДДС)

Ще можете да се чуете презентациите на Марк Алардайс, Лийза Райхелд и Фарук Атеш, които са участвали в множество международни уеб семинари и заедно с избрани български професионалисти ще говорят за силата на креативността, опита си при изграждане на оптимална ползваемост и най-актуалните технологични тенденции.

Ще имате възможност да се срещнете и с ваши колеги уеб дизайнери, информационни архитекти, ползваемост специалисти, интернет маркетолози и рекламисти, за да участвате в дискусията за настоящето и
бъдещето на уеб дизайна.

*Всеки регистриран участник получава ваучър от ICN.bg за хостинг услуга на стойност 100.00 лв.

Вижте повече информация за лекторите, събитието и програмата и се регистрирайте на адрес www.designday.bg

Време и място на провеждане:

Кога: 28 септември 2010г. (вторник) от 09:30 часа
Къде: София Лайв Клуб (в подлеза на НДК)

Що е то landing page? (видео)

В това видео Жюстин Томс от ABC Design & Communication обяснява накратко какво представлява така наречения „Landing Page“ и какво е важното при дизайна на тази страница.

Онлайн книжарница Novavizia.net

Днес искам да представя на вашето внимание интернет книжарницата Novavizia.net. Както може би сами се досещате от името този проект е дело на авторите на популярния български блог за бизнес, мениджмънт и професионално развитие – Novavizia.com. Въпреки че онлайн книжарницата стартира преди броени дни, в нея вече могат да се открият няколко безценни книги за всички, занимаващи се с онлайн бизнес.

5 предимства на книжарницата:

  • NovaVizia.net ще предлага качествени заглавия, голяма част от които екипът е чел лично.
  • В момента на сайта могат да се намерят около 50 заглавия. Амбицията им е до края на Лято 2010 в онлайн книжарницата да присъстват минимум 200 заглавия от различни издатели.
  • Видео представяния, в допълнение към богати аналитични текстови представяния.
  • Авторски ревюта на книгите.
  • Партньорство с водещото бизнес издателство Locus Publishing