Изложба на уебдизайн проекти от Netage

Днес от Netage.bg съобщиха за предстояща тяхна изложба на постери с уеб дизайн фрагменти.

уеб дизайн изложба

Изложението ще включва презентации на уеб дизайнери, работили във фирмата през последните 12 години. Повечето уеб сайтове, включени в изложбата, са печелили престижни награди в България и чужбина. Ще бъдат представени сайтовете на Capasca, Lindner, Nikrom, WebCafe, NovaTV, Токуда и др.

Освен уеб дизайн, ще можете да се насладите и на креативни проекти в областта на рекламата, индустриалния дизайн и корпоративната идентичност. Свои работи ще покажат дизайнерите Светослава Илиева, Момчил Цеков, Иван Христов, Калин Върбанов, Калинка Никифорова, Марина Драгомирова, Георги Калев, Иван Сиджаков и Светослав Николов.

„Да съберем неща, които сме правили от 1998-а досега, е като пътуване през времето от началото на уеб дизайна у нас. Нашата фирма участва в това пътуване и, надявам се, го насочва в по-добра посока. Гордеем се както с проектите си, така и с талантливите хора, с които сме работили, и изложбата е начин да го споделим“, каза Светослава Илиева, творчески директор на Netage.bg.

Изложбата ще се състои от 30 април до 2 май 2010 г. в „Склада“ на ул. „Бенковски“ 11, ет. 3.

Кои са Netage?

Netage.bg е водеща фирма за уеб дизайн с над 250 успешни проекта за повече от 180 клиенти от България, Европа и САЩ. Основана през 1998 г., с офиси в София и Бостън, компанията е един от 25-те най-иновативни партньори на Microsoft. Печели над 45 награди, сред които и „Един от водещите независими разработчици на софтуер в Европа за 2005“ според IT Europa, както и „Уеб агенция на годината за 2009 г.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *