WEBLOZ’10 се откри

Четвъртото издание на Националното състезание по уеб дизайн WEBLOZ’10 се открива днес. То ще се проведе в спа комплекс „Островче“ – уточниха организаторите. Откриването е насрочено за 19,00 ч., час по-късно е техническата конференция. Утрешният ден е посветен на защита на проектите, които се състезават за наградите на състезанието, и на лекции от експерти в бранша. Вечерта в 20,30 ч. ще бъдат обявени победителите, а призовете си те ще получат в неделя в 11,30 ч. когато състезанието ще бъде закрито.

Тази година да участват в WEBLOZ’10 поискаха рекорден брой тийнейджъри – 133 с 92 проекта, до втори тур бяха допуснати 45 проекта. Освен традиционните награди тази година сред призовете са и преференции за прием в три висши учебни заведения – Русенския университет „Ангел Кънчев“, Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ и Международен колеж-Добрич.

Автор на идеята за провеждането на състезанието е Тихомил Кулев, организатори са фондация „Технология за младите“ и община Лозница, а Дарик е медиен партньор на проявата.

Още подробности за състезанието може да научите на: http://webloz.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *